SOR zoekt een lid Raad van Commissarissen

14 oktober 2024

SOR zoekt een lid Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen (RvC) en het Huurdersplatform (HPF) van SOR zoeken een nieuw lid voor de RvC. De beoogde benoemingsdatum is 1 maart 2025 en de benoeming gebeurt op basis van een bindende voordracht van het HPF. SOR staat midden in de samenleving en werkt veelvuldig samen met andere partijen om de gestelde doelen te realiseren. Good governance is daarbij van belang waarbij de RvC en het huurdersplatform de betrokkenheid van de huurders en het Huurdersplatform als belangrijk onderdeel van good governance zien. De RvC en het Huurdersplatform SOR zoeken daarom een:

lid van de Raad van Commissarissen

met een hart voor huurders en een breed governance profiel,
tevens voorzitter van de remuneratiecommissie.

Klik HIER voor de volledige profielschets.

Herken jij jezelf in de profielschets? Reageer dan.

Ben jij die betrokken commissaris met een hart voor huurders en brede expertise op het terrein van governance? Dan nodigen wij je graag uit om je motivatie met CV te e-mailen naar sollicitatie@atrive.nl o.v.v. lid RvC bij SOR. Neem voor meer informatie contact op met Gerrit van Vegchel (06 52 67 01 12). Atrivé ondersteunt de Raad van Commissarissen en het Huurdersplatform van SOR bij de werving en selectie van een nieuw lid voor de RvC op voordracht van het Huurdersplatform (HPF). 

De benoeming van het lid van de RvC van SOR vindt plaats conform de richtlijnen van de Autoriteit woningcorporaties. Vanzelfsprekend is een vertrouwelijke behandeling van uw gegevens gewaarborgd.

Reageren kan tot en met 17 november 2024. De beoogde benoemingsdatum is 1 maart 2025.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 49 bij SOR in Rotterdam.

Terug naar het overzicht